top of page

LICHTLETTERS, LICHTCIJFERS EN PHOTOBOOTHS, EEN PERSOONLIJKE TOUCH EN AMBIANCE VERZEKERD OP ELK EVENT

servlet.jpg
IMG-20220921-WA0000[22059].jpg

LICHTLETTERS EN LICHTCIJFERS, SFEER EN KLEUR VOOR JE FEEST

Heb je iets te vieren? Dan kan je het met bloemen zeggen, je kan de dj een speciaal nummer vragen. Of je kan het met kanjers van letters zeggen én in kleur. Iedereen zal het gezien hebben want je kan er niet naast kijken.

De lichtletters en lichtcijfers van De Gendt Letters Rent zijn 1,25 m hoog en 0,80 m breed. Ze zijn verkrijgbaar in wit licht of in kleur. Bovendien kan je de kleuren aan jouw voorkeur aanpassen want de afstandsbediening blijft gedurende het hele evenement ter plaatse. Onze lichtgevende letters zijn ook waterbestendig, ze mogen dus buiten staan.

intro_home

DIT ZIJN DE LEDLICHTTEKENS DIE WIJ VERHUREN

  • Letters: A tem Z

  • Cijfers : 0 tem 9

  • tekens : & 💗+ #

Niet voldoende om je boodschap samen te stellen? Geen nood: andere lichtletters of cijfers kunnen op aanvraag gemaakt worden. Vraag er dus zeker naar!

vervolg
diensten
273308010_2080653262112151_2418321778366728785_n.jpg

DOLLE PRET MET ONZE KWALITATIEVE PHOTOBOOTHS

Een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfuif of een jubileum is eens zo leuk met een photobooth erbij. Hij zorgt voor hilariteit op het feest zelf maar ook daarna. Bij ons heb je de keuze tussen een “gewone” photobooth en de mirrorbooth.

 

Beide zijn uitgerust met een digitale spiegelreflexcamera Canon 2000D met 18-55 mm lens. Dit toestel garandeert beelden met studiokwaliteit en prachtige prints. Als het op je feestlocatie te donker is voor een goed resultaat, dan zorgen we voor extra belichting, helemaal gratis. We voorzien onbeperkt afdrukken in het formaat 5x15. Bovendien hebben we een leuk custommade aanbod.

 

We kunnen het fotostrookje personaliseren met een fotootje of een logo van het event. Je gasten zullen vast en zeker nog lang nagenieten van je feest!

ZIN OM DAT PRIVÉFEEST OF BUSINESS EVENT DAT TIKKELTJE MEER TE GEVEN?

Schakel dan De Gendt Letters Event in voor een op-en-top persoonlijke inkleding met lichtgevende letters en een verrassende photobooth.

bottom of page